Motivatie Jarno Cox

Motivatie om Ondernemerschap te studeren aan Avans Hogeschool

Avans Hogeschool AD - ORM

Motivatie

Voor mijn toelating aan de 2 jarige opleiding, HBO Associate Degree Ondernemerschap en Retail Management aan Avans Hogeschool is mij gevraagd om een originele motivatie te schrijven. In deze motivatie geef ik aan waarom ik van mening ben dat deze opleiding goed aansluit bij mijn persoonlijke doelstellingen en ambities.

Ik heb ervoor gekozen om mijn motivatie middels een webpagina op mijn eigen bedrijfswebsite te presenteren. Leuk dat je de tijd neemt om deze pagina te bekijken!

Jarno Cox

Over mijzelf

De afgelopen 4 jaar ben ik druk bezig geweest om mijn MBO-4 opleiding Technicus Mechatronica aan het Summa College af te ronden. Ook ben ik in die tijd druk bezig geweest met het opzetten van mijn eigen bedrijf; Jarno Verhuur. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij grote bedrijven zoals; Prodrive Technologies, Philips Medical, Frencken Mechatronics en Mentech Innovation. Door het lopen van deze stages, ben ik er achter gekomen dat mijn passie ligt bij het opzetten van mijn eigen bedrijf.

 

Dit bedrijf heb ik opgezet maar dient verder geprofessionaliseerd te worden. 

 

Ik hoop dat ik door het volgen van de Opleiding Ondernemerschap aan Avans Hogeschool mijn bedrijf verder kan professionaliseren. Ook vind ik het prettig dat jullie opleiding mij de mogelijkheid biedt dat ik mijn eigen bedrijf met mijn studie kan combineren.


Waar is Jarno Verhuur gevestigd?