Jongste ondernemer van Nederland

Zoals op de homepagina te zien is, heb ik Jarnoverhuur opgericht toen ik 9 jaar oud was. Daarmee ben ik in de krant gekomen als jongste ondernemer van Nederland. Zie hieronder het krantenartikel.

Statafel huen Eindhoven
Zoals in het artikel te lezen ben ik mijn bedrijf gestart met  4 statafels. Wel ben ik de hele tijd bezig geweest om mijn assortiment aan te vullen. Inmiddels heb ik een stuk meer, van terrasverwarmers tot aan barkrukken toe. Ben je benieuwd naar al mijn artikelen? klik dan hier.
Dit was Jarno toen hij zijn 1e statafel kocht
  • Statafel huren in Eindhoven
  • Terrasverwarmer huren in Eindhoven
  • Barkrukken huren in Eindhoven
  • Statafel met rok huren in Eindhoven
  • Partytent huren in Eindhoven
  • Party verhuur in Eindhoven
  • Feestartikelen te huur in Eindhoven
  • Staantafel huren in Eindhoven
  • praattafel huren in Eindhoven