Over Jarno Verhuur

Wij zijn de vriendelijke verhuur specialist voor Eindhoven en omgeving. 
Bij Jarno Verhuur kunt u terecht voor partyverhuur en feestverhuur in Eindhoven, Best en omgeving.

Waarom is Jarno Verhuur speciaal?

Jarno Cox - Eigenaar Jarno Verhuur

Onze locatie

Jarno Verhuur is gevestigd aan de I.B.C - Weg 3Q te Best.

Jarno Verhuur is vroeger opgericht door Jarno Cox, hij was ooit de jongste ondernemer van Nederland.

krantenartikel over Jarno Cox, oprichter Jarno Verhuur

Tijdlijn van de oprichting van Jarno Verhuur

2009 – Lang geleden ontstond bij Jarno het idee om te gaan ondernemen. Op dat moment was Jarno 9 jaar oud. Jarno maakte met zijn vader de afspraak, dat nadat hij 3 statafels had gekregen, hij daarna nooit meer zakgeld zou krijgen. Jarno ging akkoord. Nu moest Jarno er zelf voor zorgen dat er geld binnen zou komen. Hij startte een verhuurbedrijf genaamd Jarno Verhuur. Klanten vond hij door te gaan adverteren. Dit mocht natuurlijk zo weinig mogelijk kosten. Overal waar Jarno maar kon zorgde hij voor visuele aanwezigheid. In de supermarkt, de ijssalon, kapperszaken zag je de Jarno Verhuur flyers. Op vrije zaterdagen bracht Jarno folders rond in de buurt. Ook adverteerde hij op Marktplaats: uiteraard in de gratis rubrieken. Zo is Jarno Verhuur gestart.

2010 – De krant heeft besloten om een interview te doen met Jarno. (hierboven leesbaar)  Jarno was op dat moment de jongste ondernemer van Nederland. Het interview ging onder meer over hoe Jarno op dit idee gekomen was. Ook ging het over de toekomst, zoals waar Jarno naar toe wilde met zijn bedrijf en waar hij over 20 jaar verwachtte te staan. Dit waren moeilijke vragen op dat moment. Toch is het een leuk aandenken!

2016 – Jarno heeft in 7 jaar tijd zijn assortiment weten uit te breiden met een aantal nieuwe verhuur artikelen. Op dit moment bezit Jarno 9 statafel en 4 terrasverwarmers. Ondertussen was Jarno 16 en waren zijn ambities groter. Tijd voor uitbreiding dus! Jarno stapte over op internet met daarbij een professionele website. Vervolgens investeerde hij in partytenten. Een extra doelgroep beloofde veel goeds. In deze jaren heeft Jarno zijn assortiment weten te verdubbelen, hij ging namelijk naar 20 statafels, 6 warmtelampen en 4 partytenten.

2019 – Jarno heeft ondertussen 10 jaar ervaring opgedaan in de partyverhuurbranche. De laatste jaren zijn erg druk. Doordat Jarno zag dat de formule die hij bedacht had, resulteerde in een goedlopend bedrijf, begon hij te denken aan de welbekende franchiseformule. Hierover is veel gesproken met diverse financieel adviseurs. Bekijk hier wat je jou als Jarno Verhuur Franchisenemer kunnen bieden.

2020 – Corona – Jarno heeft al enige tijd last van mensen die bestellingen annuleren, feestjes die niet mogen doorgaan etc. Dit resulteert in een grote omzetdaling. Ondertussen stond Jarno Verhuur niet stil. Jarno kwam op het briljante idee om silent disco koptelefoons te gaan verhuren. Dit kan namelijk op 1,5 M afstand, de buren hebben geen overlast en het is supergezellig. Tijd voor actie dus. Jarno kocht in 2020 zijn eerste 100 eigen merk (Jarno Verhuur) koptelefoons. Jarno ziet enerzijds hoe zijn partyverhuur steeds minder wordt, anderzijds profiteert hij van zijn groeiende silent disco verhuur.

2021 – Ondanks corona is het besluit genomen om een nieuw hoofdkantoor/ centrale opslag te huren. Jarno heeft nu 2 vestigingen. Eén in Eindhoven, vanuit hier is alles gestart. Om verder te kunnen groeien en om het assortiment te kunnen uitbreiden is besloten een kantoor/opslag te openen aan de Industrieweg 160 te Best. Best ligt naast Eindhoven en is daarom dus een goede locatie i.v.m. de bereikbaarheid. De locatie in Best zal gaan dienen als ophaal – locatie.

2022 – Corona is bijna voorbij, daarom is Jarno Verhuur blij 😉 

Ondanks de zware periode die we gehad hebben is het Jarno toch gelukt om Jarno Verhuur’s bestaansrecht te behouden. We zijn erg blij dat het corona-virus langzamerhand verminderd. vorige maand, april 2022, is Jarno Verhuur verplaatst naar een ander pand. Een groter pand met een hoge roldeur, ideaal voor een verhuurbedrijf. Tegenwoordig is Jarno gevestigd aan de IBC weg 3 in Best.

Jarno Cox - Jarno Verhuur promotie
Steigerframe reclamedoek huren eindhoven