Party verhuur Helmond Jarno Verhuur

Geeft u een feest in Helmond waarvoor u feestartikelen nodig heeft? Dan bent u bij Partyverhuurder Jarno Verhuur aan het goede adres. Jarno Verhuur Eindhoven helpt u graag bij het organiseren van uw feest door partyartikelen te leveren zoals: partytentenstatafelsheaters en barkrukken.

Wij verhuren partytenten vaak per drie dagen (één dag ophalen, één dag feest, één dag retouren). Andere verhuurtermijnen zijn ook bespreekbaar. De tenten zijn te huur in de volgende formaten:

Ook kunt u er voor kiezen om statafels te huren voor uw feest in Helmond. U kunt er dan voor kiezen om statafels met rok of statafels zonder rok te huren. Statafels zonder rok kosten €5,- en statafels met rok kost €9. Kijk op onze statafel huren pagina voor meer informatie.

Partyverhuur Jarno Verhuur verhuurt niet alleen in Helmond, maar ook in Eindhoven, Acht, Achtste Barrier, Prinsejagt, Vredeoord, Mensfort, Kronehoef, Strijp, Veldhoven, Gestel, Stratum,  Blixembosch, Tongelre, Son en Breugel, Aalst, Waalre, Meerhoven, Best, Nuenen en Valkenswaard.

Partyverhuur Eindhoven

Bent u op zoek naar partyverhuur in Eindhoven of omgeving, bijvoorbeeld voor uw evenement of een feestje in de tuin? Van kleine particuliere feestjes tot grotere feesten, Jarno verhuur is u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de feestverhuur. Met onze breng- en ophaalservice ontzorgen wij u ook aan de logistieke kant van uw feest. In ons groot en groeiend assortiment van partyverhuur materialen vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest in Eindhoven.

Zorgeloos huren doe je bij partyverhuurder Jarno verhuur

Jarno verhuur verhuurt feestartikelen aan zowel particulieren als aan bedrijven. Wij maken uw feestdag zo compleet mogelijk. Voorbeelden van feesten waar wij onze feestartikelen hebben verhuurd zijn: 

Verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea & congressen, buurtfeesten, festivals, sporttoernooien en studentenfeesten. 

Jarno verhuur partyverhuur verhuurt statafels, terrasverwarmers, barkrukken, tafels en stoelen, mooie partytenten, bierglazen, verlengsnoeren, koelkasten en nog veel meer. 

Waarom uw feestartikelen huren bij Jarno verhuur Partyverhuur?

  • Persoonlijke service staat hoog in het vaandel
  • Kwalitatief materiaal voor een scherpe prijs
  • Breng- en ophaal service
  • Goede bereikbaarheid via whatsapp, telefonisch en e-mail
  • Op- en afbouw service
  • Ook avond, zondag en op feestdagen bezorgen wij en halen wij op tegen een scherp tarief
  • Voor zowel consumenten als bedrijven
  • Veilig en betrouwbaar huren

Mogen wij u ook als klant verwelkomen?