EEN MOMENT VOOR EEN LEVENSDUUR VASTLEGGEN.

Jarno Verhuur Photobooth. Hij is stijlvol, betrouwbaar, erg snel en speciale functies met een echte beleving. Al deze uitzonderlijke aspecten maken daarom de Photobooth-zuil het meest voorkomend verhurende model. Onze fotozuil is op een speciale manier gebouwd, 1 keer klikken en vervolgens worden er 3 of 4 foto’s geknipt. Daarna heb je de keuze om hem te printen, emailen of scannen op je telefoon. Hij kan ook worden geprint als fotostrip. Geprint in 8 seconden!

 

Wij leveren de photobooth voordat de gasten arriveren en halen deze de volgende dag of na het feest weer op. Wij zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk belast wordt.

De photobooths die wij verhuren zijn onbemand, daardoor heb je ipv 2 uur de gehele avond fotoplezier. Ook zullen de foto’s veel gekker en soms n tikje schaamteloos zijn!

In Eindhoven de gaafste photobooth huren? Bij Jarno Verhuur kan dat gemakkelijk!

Jarno Verhuur heeft in Eindhoven jouw photobooth klaarstaan om jouw party onvergetelijk te maken. Een photobooth is niet alleen een zuil waar feestgangers zichzelf op de foto kunnen zetten, ook het maken van video’s en slow motion beelden is mogelijk. En wat dacht je van gekke boomerangs. Kortom, hét recept voor de hele avond fun en leuke, gezellige herinneringen.

 

Wat zit erbij inbegrepen?

Onze photobooth is al te huur vanaf €295,-

 Huur gedurende de hele dag (geen maximaal aantal uur)

alle fotostrips direct geprint! Niet genoeg? We kunnen ze ook mailen!

Transport: Brengen, instellen, gereed zetten en weer afhalen.

Persoonlijk ontwerp voor de prints  (bijvoorbeeld je logo, naam of leeftijd)

Alle foto’s achteraf digitaal verstuurd per e-mail

Online album voor het delen van de foto’s met de gasten

Jarno Verhuur Photobooth printstrip

Inclusief jouw favoriete thema

Het is leuk om een thema aan te houden, zo zijn al jouw foto’s in een speciale stijl. Dit kan de stijl van jouw feest zijn, maar kan ook iets grappigs of iets van vroeger zijn. Dit pakket is gratis inbegrepen bij het huren van de photobooth.

Jarno Verhuur

Ontvang Gratis jouw photobooth thema. 

Politie theme Jarno Verhuur

Ontvang Gratis jouw photobooth thema. 

fun theme Jarno Verhuur

Ontvang Gratis jouw photobooth thema.

Reserveer snel voor jouw bruiloft of event

Onze photobooth is in vele situatie’s inzetbaar. 

Jarno Verhuur Photobooth huren Eindhoven

Jarno Verhuur Photo booth verhuur

Passie voor foto’s

Jarno Verhuur heeft haar assortiment uitgebreid met Photobooth verhuur. De nieuwste technieken en dat allemaal samen in een blitse fotokast! Met onze fotobooth print je jouw foto’s binnen 8 seconden uit en de belevenis is voor jong en oud en natuurlijk voor altijd en onvergetelijk. Je kan onze photo booth huren, bijvoorbeeld voor je bruiloft, eindejaarsborrel, personeelsfeest of je verjaardag.

Service's waar Jarno Verhuur garant voor staat

De beste kwaliteit

Inclusief installatie

Persoonlijk kader

Onbeperkt aantal gebruikersuren

Bezorging door heel Nederland

Onze Jarno Verhuur Photobooths zijn goedkoper en voordeliger dan je zou denken! Een goedkope digitale photobooth (zonder printer) huur je bij Jarno Verhuur al vanaf €120,-. Een fotopaal inclusief 100 print huur je al vanaf €200,- en een foto booth / zuil inclusief onbeperkt printen is al beschikbaar. Een bruiloftzuil (videogastenboek) huur je vanaf ongeveer €190.