Geeft u een feest in Eindhoven waarvoor u een SILENT DISCO wilt huren in Eindhoven? Goede kwaliteit “koptelefoons”  bij u in de buurt. Direct via Whatsapp uw huuraanvraag regelen?
Jarno Verhuur is de goedkoopste feestverhuurder voor uw silent disco

Silent Disco is een hit. Op menig festival is de stille disco het tofste fuifje en in verschillende steden verschijnen silent disco’s. Nu is Eindhoven ook aan de beurt. Want Jarno Verhuur is gestart met het verhuren van Silent Disco koptelefoons.

Voor de onwetenden eerst nog een kleine uitleg: bij silent disco zetten de bezoekers een koptelefoon op. Er wordt geen muziek gespeeld over de gewone boxen, maar louter en alleen op de koptelefoon. Dat ziet er erg grappig uit, want in stilte zijn mensen als een malle aan het dansen.

Waarom uw SILENT DISCO huren bij Jarno Verhuur Eindhoven?
– Jarno Verhuur verhuurt SILENT DISCO van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs.
– Wij zijn als party verhuurder betrouwbaar en hebben een groot assortiment feestartikelen.
– U kunt kiezen of u uw SILENT DISCO zelf komt ophalen of wilt laten bezorgen.
– Door onze ervaring met feestverhuur kunnen wij met u meedenken over uw feest, bedrijfsfeest, evenement of bruiloft.
– Wij beschikken over goede bereikbaarheid en ruime openingstijden.
– Voor 20.00 uur offerte aangevraagd? Dezelfde dag reactie.


Wilt u uw SILENT DISCO thuis laten bezorgen en na uw feest weer laten ophalen? Dat kan bij Jarno Verhuur. Voor slechts Euro 20,00 brengen en halen wij uw feestartikelen op binnen Eindhoven, Veldhoven, Best. Voor overige plaatsen zoals Nuenen, Geldrop, Waalre, Valkenswaard informeert u dan even naar de mogelijkheden.

Jarno Verhuur levert koptelefoons voor feesten, evenementen, festivals, een pubquiz, seminar, lezingen, en beurzen. Zelfs op locaties volledig zonder stroom, doordat Jarno Verhuur de zenders op accu heeft. Bijvoorbeeld voor feestjes midden in het bos, op het strand of in een touringcar. Ook zeer geschikt als city-tour koptelefoon systeem.

Hoe werkt het?

Bij Jarno Verhuur Eindhoven ontvang je silent disco koptelefoons en een silent disco zender van de beste kwaliteit. De koptelefoons hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren (blauw, groen en rood). Het is plug and play: je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to party. 

Elke Silent disco koptelefoon gaat tussen de 6 – 10 uur mee en iedere koptelefoon kan individueel harder en zachter worden gezet. Beslis zelf of je een DJ laat draaien of je een eigen Spotify lijstje laat afspelen vanaf je mobiel. 

De silent disco koptelefoons verhuren wij voor slechts €5,00 per stuk.
Wilt u dat uw gasten kunnen genieten van verschillende muziek? Huur dan extra transmitters. Elke transmitter is goed voor 1 extra kanaal. Wilt u 3 verschillende soorten muziek afspelen op uw feest? Huur dan 3 transmitters. Voor de transmitter vragen wij €10,00

Heb je nog meer vragen? Stuur ons gerust even een appje!

Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.

Klik hier voor een overzicht van al onze feestartikelen.

Klik hier voor onze prijslijst.

Inmiddels heeft Jarno Verhuur al vele particulieren, bedrijven en organisaties in de regio Eindhoven kunnen voorzien van feest producten die nodig zijn om een feest compleet te maken. Jarnoverhuur stelt zich flexibel op, op het gebied van afhaal- en terugbreng tijdstippen. Deze persoonlijke benadering wordt door de klanten van Jarnoverhuur op prijs gesteld. Lees de ervaringen van klanten die eerder feestartikelen hebben gehuurd op onze Google Reviews pagina.

Drie kanalen met muziek

En het voordeel is dat de gast zijn of haar eigen muziek kan uitkiezen. Nou ja, er is vaak de mogelijkheid om te switchen tussen kanalen. Dat kan nu in Eindhoven ook.

Een zender sluit je aan op je telefoon, tablet of laptop. Het is mogelijk om met drie zenders te werken waardoor je dus naar drie verschillende muziekkanalen kunt luisteren.

Alles draait om drie

De koptelefoons van Jarno Verhuur hebben drie kanalen, ze zenden drie kleuren uit: rood, blauw en groen. Doordat de koptelefoons per kanaal een andere kleur licht geven, kan je zien wie naar welke dj luistert!

Toepassingen

Silent Disco is toepasbaar bij zeer veel verschillende soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • silent disco kinderfeestjes
  • verjaardagsfeesten
  • grotere dansfeesten en festivals
  • silent disco dj-battles, waarbij er drie dj’s tegelijk draaien
  • silent yoga
  • een city-tour
  • zakelijke aangelegenheden
  • seminars
  • examenfeesten

Jarno Verhuur Eindhoven is uw partner voor het huren van een party / feestbenodigdheden in onder andere; Eindhoven, Acht, Achtste Barrier, Prinsejagt, Vredeoord, Mensfort, Kronehoef, Strijp, Veldhoven, Gestel, Stratum,  Blixembosch, Tongelre, Geldrop, Aalst, Waalre, Meerhoven, Best, Nuenen en Valkenswaard.