Silent Disco huren – Silent disco verhuur Eindhoven

Wat is Silent disco?

Onze silent disco koptelefoons zijn een  nieuwe fun-factor in het uitgaansleven. Ieder zijn stijl van muziek en toch samen plezier maken. De silent disco RGB koptelefoons van Jarno Verhuur laat je dansen, zingen, flirten en praten. Bewezen en zichtbare pret. 

Door het gebruik van de koptelefoons is er geen geluidsoverlast van dreunende beats, dat betekent vrolijke buren, maar ook ongestoord doorgaan tot je niet meer kunt! Silent disco zorgt voor heerlijke energie op elk feest. Chillen met vrienden, gezelligheid met de hele flat of teambuilding met collega’s: Silent Disco maakt elk event fun. 

Hoe werkt het?


Voor elk muziekkanaal sluit je een zender aan op je muziekbron. Dat kan een laptop, telefoon of tablet zijn maar ook een professionele dj-set. Via een radiofrequentie stuurt de zender muziek naar jouw koptelefoon. Met een knop op de zijkant van je koptelefoon kun je vervolgens switchen tussen de verschillende kanalen. Erg eenvoudig!

Silent disco koptelefoons Thuispakketten

 

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we RGB thuispakketten opgesteld, waar je uit kunt kiezen. Van 5 tot 100 deelnemers: RGB Silent Disco van Jarno Verhuur is ideaal voor groepen van alle groottes en leeftijden. Je kunt de basispakketten via Whatsapp reserveren. Wij bieden de optie om onze thuispakketten verder te finetunen, perfect passend bij jouw wensen!

Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen!

Stuur een appje of mailtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Producten in het pakket:

     5x koptelefoon

     2x zender

1x handleiding

2x aux kabel

Pakket 1 = €50,-

Producten in het pakket:

10x koptelefoon

2x zender

1x handleiding

2x aux kabel

Pakket 2 = €70,-

Producten in het pakket:

20x koptelefoon

2x zender

1x handleiding

2x zender

Pakket 3 = €120,-

Producten in het pakket:

30x koptelefoon

2x zender

1x handleiding

2x zender

Pakket 4 = €165,-

Meer koptelefoons huren? Dat kan! Verstuur je aanvraag via Whatsapp of e-mail

Silent Disco is een hit. Op menig festival is de stille disco het tofste fuifje en in verschillende steden verschijnen silent disco’s. Nu is Eindhoven ook aan de beurt. Want Jarno Verhuur is gestart met het verhuren van Silent Disco koptelefoons.

Geeft u een feest in Eindhoven waarvoor u een silent disco set wilt huren in Eindhoven? Goede kwaliteit silent disco koptelefoons bij u in de buurt. Direct via Whatsapp uw huuraanvraag regelen?
Jarno Verhuur is de goedkoopste feestverhuurder voor uw silent disco


Wilt u uw SILENT DISCO thuis laten bezorgen en na uw feest weer laten ophalen? Dat kan bij Jarno Verhuur. Voor slechts Euro 20,00 brengen en halen wij uw feestartikelen op binnen Eindhoven, Veldhoven, Best. Voor overige plaatsen zoals Nuenen, Geldrop, Waalre, Valkenswaard informeert u dan even naar de mogelijkheden.

Jarno Verhuur levert koptelefoons voor feesten, evenementen, festivals, een pubquiz, seminar, lezingen, en beurzen. Zelfs op locaties volledig zonder stroom, doordat Jarno Verhuur de zenders op accu heeft. Bijvoorbeeld voor feestjes midden in het bos, op het strand of in een touringcar. Ook zeer geschikt als city-tour koptelefoon systeem.

Waarom uw SILENT DISCO huren bij Jarno Verhuur Eindhoven?
– Jarno Verhuur verhuurt SILENT DISCO van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs.
– Wij zijn als party verhuurder betrouwbaar en hebben een groot assortiment feestartikelen.
– U kunt kiezen of u uw SILENT DISCO zelf komt ophalen of wilt laten bezorgen.
– Door onze ervaring met feestverhuur kunnen wij met u meedenken over uw feest, bedrijfsfeest, evenement of bruiloft.
– Wij beschikken over goede bereikbaarheid en ruime openingstijden.
– Voor 20.00 uur offerte aangevraagd? Dezelfde dag reactie.

Hoe werkt het?

Bij Jarno Verhuur Eindhoven ontvang je silent disco koptelefoons en een silent disco zender van de beste kwaliteit. De koptelefoons hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren (blauw, groen en rood). Het is plug and play: je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to party. 

Elke Silent disco koptelefoon gaat tussen de 6 – 10 uur mee en iedere koptelefoon kan individueel harder en zachter worden gezet. Beslis zelf of je een DJ laat draaien of je een eigen Spotify lijstje laat afspelen vanaf je mobiel. 

De silent disco koptelefoons verhuren wij voor slechts €5,00 per stuk.
Wilt u dat uw gasten kunnen genieten van verschillende muziek? Huur dan extra transmitters. Elke transmitter is goed voor 1 extra kanaal. Wilt u 3 verschillende soorten muziek afspelen op uw feest? Huur dan 3 transmitters. Voor de transmitter vragen wij €10,00

Heb je nog meer vragen? Stuur ons gerust even een appje!

Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.

Klik hier voor een overzicht van al onze feestartikelen.

Klik hier voor onze prijslijst.

Inmiddels heeft Jarno Verhuur al vele particulieren, bedrijven en organisaties in de regio Eindhoven kunnen voorzien van feest producten die nodig zijn om een feest compleet te maken. Jarnoverhuur stelt zich flexibel op, op het gebied van afhaal- en terugbreng tijdstippen. Deze persoonlijke benadering wordt door de klanten van Jarnoverhuur op prijs gesteld. Lees de ervaringen van klanten die eerder feestartikelen hebben gehuurd op onze Google Reviews pagina.

Drie kanalen met muziek

En het voordeel is dat de gast zijn of haar eigen muziek kan uitkiezen. Nou ja, er is vaak de mogelijkheid om te switchen tussen kanalen. Dat kan nu in Eindhoven ook.

Een zender sluit je aan op je telefoon, tablet of laptop. Het is mogelijk om met drie zenders te werken waardoor je dus naar drie verschillende muziekkanalen kunt luisteren.

Alles draait om drie

De koptelefoons van Jarno Verhuur hebben drie kanalen, ze zenden drie kleuren uit: rood, blauw en groen. Doordat de koptelefoons per kanaal een andere kleur licht geven, kan je zien wie naar welke dj luistert!

Toepassingen

Silent Disco is toepasbaar bij zeer veel verschillende soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • silent disco kinderfeestjes
  • verjaardagsfeesten
  • grotere dansfeesten en festivals
  • silent disco dj-battles, waarbij er drie dj’s tegelijk draaien
  • silent yoga
  • een city-tour
  • zakelijke aangelegenheden
  • seminars
  • examenfeesten

Jarno Verhuur Eindhoven is uw partner voor het huren van een party / feestbenodigdheden in onder andere; Eindhoven, Acht, Achtste Barrier, Prinsejagt, Vredeoord, Mensfort, Kronehoef, Strijp, Veldhoven, Gestel, Stratum,  Blixembosch, Tongelre, Geldrop, Aalst, Waalre, Meerhoven, Best, Nuenen en Valkenswaard.