Statafel huren Eindhoven

Geeft u een feest in Eindhoven waarvoor u een statafel wilt huren? Goede kwaliteit statafels bij u in de buurt. Direct via Whatsapp uw huuraanvraag regelen? 

Jarnoverhuur is de goedkoopste in statafels. Nu ook met tafelrok. Keuze uit stretchrokken of plooirokken. Vraag direct een offerte aan! Een statafel zonder rok kost slechts €5,-. Voor €4,- huurt u een rok erbij. 


Wilt u gebruik maken van statafel verhuur in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, of huur direct de tafels door ons een whatsapp of e-mail bericht te sturen.

Wij zijn telefonisch goed bereikbaar op het nummer: 06 – 28 71 77 55. U kunt ook een whatsapp’je sturen. Overige contactgegevens vindt u op onze Contact Pagina

Wij zullen op korte termijn reageren.

Jarno Verhuur beschikt over een eigen bezorgdienst. U kunt de statafels laten thuisbezorgen, maar ook ophalen is mogelijk bij onderstaand adres:

Ophalen: Gebroeders Ganslaan 12
te Eindhoven-Acht

Jarno Verhuur is de jongste party verhuurspecialist van Eindhoven en omstreken. Jarno verhuurt statafels en terrasverwarmers in Eindhoven om uw feest compleet te maken.  U kunt de statafels en terrasverwarmers op flexibele tijden ophalen en terugbrengen.  Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een emailtje.

Inmiddels heeft Jarnoverhuur al diverse particulieren en bedrijven in de regio Eindhoven kunnen voorzien van producten die nodig zijn om een feest compleet te maken. Jarnoverhuur stelt zich flexibel op, op het gebied van afhaal- en terugbreng tijdstippen.  Deze persoonlijke benadering wordt door de klanten van Jarnoverhuur op prijs gesteld. Lees de ervaringen van onze klanten op onze Google Reviews.

Afbeeldingsresultaat voor google review

Scherpe statafel tarieven

Uiteraard kunnen we u de statafel verhuur in Eindhoven aanbieden tegen onze bekende scherpe tarieven. Huur voordelig een statafel of meerdere exemplaren en zorg er daarmee voor dat u uw gasten op een comfortabele manier de ruimte kunt bieden. Daarnaast kunt u de tafels gebruiken om hapjes en drankjes te serveren, waardoor u deze op een aantal verschillende manieren kunt inzetten. Indien gewenst dragen de statafels met rokken op een stijlvolle manier bij aan de aankleding en uitstraling van uw evenement. 

Klik hier voor onze overige artikelen.