Geeft u een feest in Eindhoven waarvoor u een statafel wilt huren?

Statafel of Terrasverwarmer huren?
Huur dan uw party artikelen bij Jarno Verhuur in Eindhoven.

Contact opnemen?
Wij zijn telefonisch goed bereikbaar op het nummer: 06 – 28 71 77 55. U kunt ook een whatsapp’je sturen Maar ook door een emailtje naar ons te sturen kunt u met ons in contact komen.

   Klik hier om gelijk een whatsapp’je te versturen.

Afbeeldingsresultaat voor mail logo  Klik hier om gelijk een e-mailtje te versturen.

Gerelateerde afbeelding       Klik hier om gelijk te bellen.

Wij zullen op korte termijn reageren.

Statafel huren Eindhoven
Statafel huren in Eindhoven

Neem contact op met jarnoverhuur in Eindhoven

T: 06 – 28 71 77 55.

Afhalen: Gebroeders Ganslaan 12 te Eindhoven-Acht

 

Jarno Verhuur is de jongste party verhuurspecialist van Eindhoven en omstreken. Jarno verhuurt statafels en terrasverwarmers in Eindhoven om uw feest compleet te maken. Helaas beschikken wij niet over een bezorgservice. U kunt de statafels en terrasverwarmers op flexibele tijden ophalen en terugbrengen.  Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een emailtje.

Klik hier voor de complete prijslijst

Inmiddels heeft Jarnoverhuur al diverse particulieren en bedrijven in de regio Eindhoven kunnen voorzien van producten die nodig zijn om een feest compleet te maken. Jarnoverhuur stelt zich flexibel op, op het gebied van afhaal- en terugbreng tijdstippen.  Deze persoonlijke benadering wordt door de klanten van Jarnoverhuur op prijs gesteld.

Scherpe statafel tarieven

Uiteraard kunnen we u de statafel verhuur in Eindhoven aanbieden tegen onze bekende scherpe tarieven. Huur voordelig een statafel of meerdere exemplaren en zorg er daarmee voor dat u uw gasten op een comfortabele manier de ruimte kunt bieden. Daarnaast kunt u de tafels gebruiken om hapjes en drankjes te serveren, waardoor u deze op een aantal verschillende manieren kunt inzetten. Indien gewenst dragen de statafels met rokken op een stijlvolle manier bij aan de aankleding en uitstraling van uw evenement. Wilt u gebruik maken van statafel verhuur in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, of huur direct de tafels door ons een email te sturen.