Werken bij Jarno Verhuur

Vacature bij Jarno Verhuur: Allround Medewerker Verhuur, Best Vestiging

Waar kom je te werken?

Jarno Verhuur is jouw partner bij het organiseren van feesten en evenementen. Wij streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door deskundig advies te geven, snel en flexibel in te spelen op hun behoeften, en betrouwbare totaaloplossingen te bieden. We zorgen keer op keer voor een feilloze uitvoering van elk feest of evenement. Onze goederen worden verhuurd vanuit ons centrale magazijn aan de IBC Weg in Best. Vanwege onze sterke groei zijn we op zoek naar een Allround Medewerker Verhuur.

Wat ga je doen?

Bij Jarno Verhuur hebben we een interessante kans voor jou als Allround Medewerker Verhuur. Je bent verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen, de eerste controle van materialen en het magazijn. Je adviseert klanten en biedt technische ondersteuning over producten en toepassingen, en je handelt binnenkomende aanvragen af. Samen met je collega krijg je veel vrijheid om de verhuurvestiging in Best te beheren en verder uit te breiden.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een gezamenlijke kop koffie of thee. Daarna start je de computer op en neem je de inkomende bestellingen door. Tussendoor word je gebeld omdat er dringend feestartikelen nodig zijn. Je verzamelt de producten en voorziet de klant van de benodigde informatie. Moeten de producten worden bezorgd? Geen probleem. Ondertussen zorg je ervoor dat alles netjes is en controleer je de producten. Aan het einde van de dag zijn de meeste bestellingen verzonden en heb je tijd om alle geretourneerde artikelen te controleren.

Wie ben jij?

Als Allround Medewerker Verhuur ben je vooral een doener. Je hebt oog voor klanten en service. Daarnaast beschik je over technisch inzicht. Je bent georganiseerd en kunt goed omgaan met stress. Soms moet je meerdere taken tegelijk uitvoeren, dus het is belangrijk dat je het overzicht behoudt en snel kunt schakelen.

Wat biedt Jarno Verhuur?

Een uitdagende en gevarieerde functie in een enthousiast team. Bij voorkeur zoeken we iemand die flexibel inzetbaar is. Daarnaast bieden we:

✅ Een dynamische werkomgeving.
✅ Een familiebedrijf waar je je snel thuis zult voelen.
✅ Een plek in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
✅ Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Om te solliciteren kun je contact opnemen met Jarno Verhuur via WhatsApp of e-mail. Richt je sollicitatie aan Jarno Cox. Als je nog aanvullende informatie wilt, kun je bellen met Jarno via telefoonnummer 040 – 24 05 244.

🎉 Wacht! Vertrek je al? 🎉

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste aanbiedingen, tips voor geweldige feesten en exclusieve kortingen?

📬 Meld je aan voor de Jarno Verhuur nieuwsbrief en blijf op de hoogte!